HomeBlogSkal du holde firmafest?

Skal du holde firmafest?

Har du et firma, kender du til arbejdet bag en firmafest. Man har i forvejen som oftest en del at se til, hvis man har et firma, og derfor kan det godt være svært at få tid til det hele, hvis man også skal tænke på planlægningen af en firmafest. Kunne du tænke dig en smart måde, hvorpå du kan videregive ansvaret til nogen andre, så du selv har mere tid til både firma og fritid?

Kystvejens Konferencecenter er et oplagt sted at søge hen for dig, der godt kunne tænke dig en fantastisk firmafest, men som ikke i øjeblikket har tiden til at planlægge det. Der er lokaler placeret i Midtjylland, nær Randers og Århus. Så er du eksempelvis fra Djursland, Midtjylland eller Østjylland, er det oplagt at leje et selskabslokale hos Kystvejens Konferencecenter.

Det er vigtigt at skabe et fællesskab på arbejdspladsen

Det er en rigtig god idé at sørge for at holde firmafester fra tid til anden – det skaber nemlig et fællesskab på arbejdspladsen, når man alle kan tage sammen til en begivenhed. Det er så vigtigt at sørge for at skabe et rum, hvor man kan nyde hinandens selskab under andre omstændigheder end arbejde.

Det er nemlig ikke usædvanligt, at der opstår spændinger på en arbejdsplads, hvor man går op og ned ad hinanden hver dag, og når man skaber et fællesskab og lærer hinanden at kende på et dybere plan, kan man i mange tilfælde faktisk komme disse spændinger i forkøbet.

Sådan skaber du et fællesskab

Der er mange måder, hvorpå du kan skabe et fællesskab i dit firma. At holde en firmafest er en god måde at fremme fællesskabet på, men der er også massevis af andre, som du eventuelt kan kombinere en firmafest i Djursland med.

Du kan for eksempel vælge at lave teambuilding-øvelser, hvor I i fællesskab med en coach kan opbygge tillid og sammenhold til hinanden. I mange firmaer er der også succes med at afholde en ugentlig fællesskabstime – såsom at spise morgenmad sammen en gang om ugen, eller eventuelt tage en fyraftensøl sammen efter arbejde.

Kaster du dig over muligheden for en firmafest, er det vigtigt, at du sørger for, at det er en fest, der tiltaler alle. Der skal derfor være flere gode elementer i firmafesten, således at ingen føler sig overset eller udenfor – for eksempel kan der være både god mad, alkohol og en sjov aktivitet i løbet af aftenen.