HomeBlogHvad er vinylgulv?

Hvad er vinylgulv?

Hvis du ikke har hørt om vinylgulve før og leder efter et gulv med langsigtede udsigter, bør du overveje at vælge netop dette populære gulvvalg. Vinylgulve har en lang række fordele for dig som køber, da man kan vælge i mellem et utal af forskellige mønstre og farver. Vinylgulvet kan holde til lidt af hvert og behøver end ikke at blive vokset eller poleret som en bonus for dig som mulig forretningsejer. Derudover er det ekstremt velegnet og passende til professionelle miljøer og erhvervsområder, såsom butikker og klinikker for at bibeholde et stringent og ensartet design.
Læs meget mere om fordelene ved vinylgulve ved at klikke her.

Slidstærkt og modstandsdygtigt

Et vinylgulv er især fordelagtigt, da det er meget slidstærkt og modstandsdygtigt overfor slid og potentiel skade. Man behøver heller ikke at sætte tid af til at bone, vokse eller polere, da vinylgulvet – modsat andre gulve – nærmest ’genskaber’ sin overflade med tiden. Dette mindsker også behøvet for unødvendige mængder af vand og rengøringsmidler for ikke at nævne knofedtet, der skal bruges på at rengøre store arealer af gulv. Dette praktiske aspekt gør vinylgulvet det oplagte for ejere af både små og store virksomheder, hvor budgettet ikke holder til gulvpolering hver evig eneste dag.

Alsidigt udvalg af mønstre og farver

Hvis du er glad for glade farver og flotte mønstre, er vinylgulvet det helt rette valg for dig! Du kan vælge i mellem et hav af forskellige mønstre og designmuligheder. Hvis du er ejer af en forretning, kan valget af mønster og farver af gulvet reflektere hele forretningens virke. Vælg et mønster og en farve, der matcher din forretnings logo, så du opnår et ensartet og strømlinet design. Her kan du selv vælge om du vil have en sprudlende farve i et komplekst mønster eller en nedtonet farve i et enkelt mønster – dette er en undervurderet, men vigtig del af din forretnings image.

Velegnet til professionelle miljøer

Som sagt er vinylgulvet et af de bedste valg for ejere af både små og store virksomheder, både af økonomiske og praktiske årsager. Vinylgulvet er først og fremmest nemt, hurtigt og billigt at belægge, let at vedligeholde uden spild af tid og kræfter på rengøring og har afsindigt mange anvendelsesmuligheder. Et homogent vinylgulv lever op til den offentlige sektors høje krav til en gulvbelægnings holdbarhed og styrke udover formidabel hygiejne. Derfor kan vinylgulve bruges f.eks. bruges indenfor erhvervsområder som uddannelse, sundhed, detailhandel og mange andre.