HomeBlogDet er en tillidssag at gå til tandlæge

Det er en tillidssag at gå til tandlæge

Der er mange danskere der ikke bryder sig om at gå til tandlæge, og det er ikke så underligt når man tænker nærmere over det, hvem vil ellers frivilligt have et fremmed menneskes fingre inde i munden i længere tid?

Fra tandlægens side handler det om at give patienten en tryg oplevelse, give kunden den tid der skal til for at de opnår en god oplevelse med at opsøge en tandlæge i Århus.

En del af skrækken kan sagtens bestå i frygt for smerte der kan opstå undervejs i behandlingen, men en god tandlæge kan tilbyde 100% smertefri behandling, uanset hvad du skal have lavet.

Det er absolut muligt at finde en fremragende tandlæge i Århus C, der er nem at komme frem til, der tilbyder en hyggelig og varm atmosfære, og hvor der lægges vægt på kvalitet og faglighed i behandlingerne.

Priserne er overraskende overkommelige

Hvis du nu sidder og frygter at gå til tandlægen i Århus, så skal du vide at selv om de gør noget ekstra for dig og bruger den tid der skal til for at give dig en god oplevelse, så er priserne absolut til at klare for alle, og under normale omstændigheder kan der ved større behandlinger aftales en afdragsordning.

I det mindste har du mulighed ved at gå til tandlæge for at forbedre dit helbred, og det ikke bare for tænderne, i og med at dårlig tandhygiejne kan medvirke til andre lidelser som fx Alzheimers og hjertesygdomme.

Den anden side af sagen er din livskvalitet – det er bare ikke rart at gå rundt med ondt i tænderne og lide i stilhed for at spare penge, for ikke at tale om at det påvirker din omgang med andre hvis du føler at dine tænder er grimme.

Faste priser og muligheder for rabatter

Overenskomsten med den offentlige sygesikring gør at du får faste priser på alle forebyggende ydelser, hvilket gælder i hele landet.

De faste priser dækker udgifter til bla. Almindelige undersøgelser, kontroller efter behandling, behov for røntgenbilleder, tandrensninger og behandlinger for parodontose.

Hos tandlægen i Århus ydes der endda også studierabat på 20%, så du har ikke rigtig nogen grund til ikke at gå til tandlæge mens du studerer.

Uanset hvad du har behov for, så får du altid et prisoverslag inden behandlingen påbegyndes, således at du kan vide præcis hvad det koster inden du accepterer tilbudet fra tandlægen i Århus C.

Det er også muligt at få gode råd med fra tandlægen om hvordan du holder din mund i den bedst mulige stand, så du netop ikke får behov for de dyre behandlinger hos tandlægen.

En af de mest markante råd som overrasker mange mennesker er at du skal børste tænder inden morgenmaden og inden sengetid, på den måde bliver skidtet holdt ude og huller i tænderne forebygges, sagen er den, at der ligger noget intuitivt forkert i at børste tænder inden et måltid, men ikke desto mindre gør det at resterne fra morgenmaden ikke sidder i tænderne efterfølgende, men naturligvis kan du børste tænder både før og efter.