HomeBlogHvor kommer Halloween fra?

Hvor kommer Halloween fra?

Danskerne har taget Halloween mere til sig i løbet af de sidste mange år. Halloween eller Allehelgensaften, bliver hvert år fejret d. 31 oktober, og den første søndag i november er Allehelgensdag. Hvis man skal tro på folketroen, så er Allehelgesaften den aften, hvor hekse, spøgelser og mørkets magter er sluppet løs for at håne og vanære helgenerne. Selve ordet Halloween stammer fra det skotske ord All Hallow’s Eve, da det er aftenen før All Hallow’s Day.

Forvandl dit hjem til et spøgelseshus

Peter og jeg elsker alt det der hedder fest, og Halloween er ingen undtagelse. Peter og jeg har en ballon pusher. Vi bestiller altid vores balloner fra heliumballoner.dk. Vi er blevet så glade for dem, også har de også bare gode og billige balloner til enhver begivenhed. M havde udset sig en græskar ballon som vi bare måtte have. Vi købte et bundt med 4 græskar balloner, der står og skræmmer naboerne og gæsterne ved hoveddøren. Hvis du bor i en lejlighed, så er det altså et smart alternativ til græskaret med det levende lys i. Vores dør er også blevet pyntet fint med Matts små udklippede edderkopper og spøgelser.

De traditionelle farver for Halloween er sort og orange. Så der er fyret maks op for de sorte og orange farver i den lille lejlighed på Østerbro. Meget af pynten til Halloween laver vi selv. Lille Evie er for lille til at lave så meget, men Matt synes det er vældigt sjovt at klippe og klistre. Vi synes også at det er lidt hyggeligt, at sidde sammen og lave uhyggelige spøgelser og edderkopper.

Halloween festen der spøger

Matt har fødseldag d. 20 oktober, så dette års børnefødelsdagstema, og de andre 6 fødseldage forinden, er Halloween. Jeg håber ikke, at vi er igang med at skabe den næste Michael Myers for så er Lille Evie sgu på skideren. Ej, vi har den dejligste lille dreng. Vores ballon pusher fik den gode ide at vi kunne købe nogle billige balloner, så vi kunne lave nogle lidt mere realistiske spøgelser, der rent faktisk fløj og ikke var klistret fast på hoveddøren. Hvis du tager nogle helt basic hvide balloner, og smider noget letvægtsstof over, så har du opskriften på det perfekte halloween spøgelse.

Da det jo er en børnefødselsdag, så har vi sørget for børnevenligt pynt. Vi kan helt klart anbefale heliumballoner.dk, hvis du skal pynte op til den næste Halloween fest. De er altid super søde og servicen er altid i top. Derudover kan man altså få nogle helt fantastiske ideer fra dem, når man skal pynte op med balloner. Det var et virkelig godt alternativ, at få nogle græskar balloner i stedet for en rigtig græskar med levende lys. Også lugter ballonerne heller ikke efter et par dage eller uger. Så det eneste der spøger i år, er Peters dårlige far jokes.