HomeguidesSådan finder du den rigtige kjole

Sådan finder du den rigtige kjole

Som dansk pige, er det begrænset hvor stort et tidsrum der er om året, hvor man faktisk kan bære en kjole. Der findes dog både vinterkjoler såvel som sommerkjoler, men det er den sidstnævnte som de fleste kvinder er vilde med. Med så kort til til at kunne bære kjoler, bør man ikke gå og bruge et hav af tid på at finde den rigtige kjole. Hvis du allerede nu er på udkig efter næste års sommerkjole, eller en sommerkjole til en kommende ferie, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du et par gode råd med på vejen, som gør det lidt nemmere for dig at finde din næste kjole.

Find en kjole der får dig til at stråle

Først og fremmest skal din sommerkjole få dig til at føle som en gudinde. Lysende, bekymringsfri og alt i alt en lettere version af dig selv. Den samme følelse du har, når du er på ferie. Kjolen bør give dig lyst til at danse rundt i ring af ren lykke.

Når du er ude og kigge efter en ny kjole, sommer eller vinter, så bør du ikke altid gå efter hvilke trends der er lige nu og her. Helt ideelt bør din kjole være noget, som du med et stort smil på læben har lyst til at rive frem hvert år. Det betyder altså ikke noget, hvis du går med en mere traditionel kjole, selvom moden dikterer at du skal ud og finde en boho kjole fra 70’erne. Husk at trends er noget du kan lege med, ikke nødvendigvis følge til punkt og prikke. Prøv eventuelt at tage et kig på nogle flotte kjoler med palietter.

Når det kommer til sommerkjoler, er der mange der fejlagtigt tror at den absolut skal være kort. Der er rigtig mange af de mest ikoniske sommer kjoler, som har gået til over knæet.

Hvilken stil passer bedst til dig? Er du heldig at være født med lange flotte stænger og krop så kan du vælge imellem de fleste kjoler. Hvis du er mere som størstedelen af os, med lidt babs, numse og sideben, så kan man med fordel gå efter de mere højtaljede kjoler.

Kjoler er lidt ligesom mænd for os kvinder, i den forstand at der er en perfekt kjole til os alle sammen derude et sted, det er bare med at få den fundet. Hvis du ikke selv går ud og leder efter den, så er der ikke så stor chance for at den dumper ned i skøddet på dig. Modsat mænd opsøger de ikke selv dig. Hvis du spotter en der bærer en fantastisk kjole, så kan du jo høfligt gå hen og spørge hvor man kan finde sådan en kjole. Langt de fleste er søde og rare og vil elske at hjælpe dig med at fortælle hvor de har fundet den henne.

Nu har du fået et par gode råd til hvordan du kan finde din næste kjole. Så er det bare med at komme derud og finde den. Hvis du ikke kan vente til næste sæson, så er der stadigvæk massere af kjoler derude lige nu, og der er rig mulighed for at gøre et rigtig scoop, da der er massere af webshops og butikker som kører udsalg på sommerens kollektioner lige nu. Det er bare med at holde øjne og øre åbne.

Held og lykke til med jagten på din næste kjole.