HomeBlogPlanlæg shoppingturen og spar penge

Planlæg shoppingturen og spar penge

At tage på shoppingtur kan for mange være en god måde at slappe af på. Man kan tage af sted uden forhåbninger om at gøre sit livs bedste investering. Man kan tage af sted bare for at kigge på sko, tøj og tasker eller hvad end man skulle ønske sig. En sådan tur kan imidlertid også få pengene til at brænde i lommen, og hvis man ikke har disciplin over for sig selv og sin pengepung, kan det hurtigt blive en dyr hobby.

Gør plads i budgettet til impulsive køb

I de seneste år har shoppingturen dog ændret karakter blandt andet på grund af internettet. For det første har online shopping taget et stort marked med storm. Nu handler shopping i byen derfor i højere grad om at hygge sig med venner eller veninder, end det handler om at finde det helt rigtige tilbud eller få det pæneste par jeans på discount.

 

Hvis du gerne både vil ud at shoppe med vennerne og stadig holde dit budget, så kan det også være en god idé atplanlægge shoppingturen. Du kan sagtens nyde godt af at være en smule impulsiv i dine indkøb og samtidig ikke bruge flere penge, end du egentlig havde planlagt. Det handler alt sammen om at planlægge sine indkøb og måske endda lægge et budget for hele turen.

Køb tøj og andet billigst muligt

I stigende grad drager vi nemlig ud for at finde en eller to specifikke genstande. De

 

Med en smule planlægning hjemmefra, kan du spare en masse penge. Sørg først og fremmest for at finde dine ønskede genstande til den bedst mulige pris i de butikker I har mulighed for at kigge igennem. Det er så ærgerligt at gøre et køb, som man egentlig er tilfreds med, bare for en dag senere at finde ud af, at du kunne have fået genstanden mindst hundrede kroner billigere.

 

Sådan et scenarie kan imidlertid nemt undgås. Hvis du allerede hjemmefra ved, hvilket stykke tøj du ønsker dig eller i hvert fald hvilken slags du mangler, kan du begynde at kigge tilbudskataloger og dets lige igennem allerede da.

 

Det kan være, at du har set et stykke tøj, som du virkelig godt kunne lide over sociale medier eller andetsteds. I så fald kan tilbudsaviser være din tro væbner i jagten efter det bedste tilbud. De fleste butikker har i dag deres helt egen tilbudsavis både i fysisk format og online.

 

På den måde kan du finde det bedste indkøb og samtidig få en smule luft i budgettet til nogle af de sjovere og mere impulsive køb.

 

Som nævnt før kan sociale medier og internettet generelt være en stor og god del af at planlægge din shoppingtur.

 

For det første kan du finde inspiration i andre menneskers tøjsmag, som du ellers aldrig ville have haft adgang til. Derudover benytter mange forretninger deres online platform, til at udlove rabatkuponer og goder til loyale kunder.

 

Med internettet ved din side og en god dosis planlægning kan du godt både have en god privatøkonomi og shoppingture med veninderne.

 

Kilde: http://scienceinthecity.dk/naar-shoppingturen-starter-paa-cafe/