HomeBlogGreenfee til billige penge nær Århus

Greenfee til billige penge nær Århus

Kunne du tænke dig at hive vennerne med på golftur? Men ønsker du at gøre det til en overkommelig pris? Så har du heldigvis mulighed for at finde en golfklub der tilbyder greenfee til billige penge i de jyske egne.

Det kan kræve sit arbejde, at finde frem til det billigste sted, men med den rette indstilling, er der billige og gode golfbaner at finde.

Hvad er Greenfee?

 

Uanset hvilken sportsgren man kaster sig over, er der stort set altid et gebyr der skal betales, for at leje bane eller udstyr. Det samme gør sig gældende i golf. Her skal man man betale et givent beløb, kaldet greenfee, når man lejer en bane. Dette hvad end man spiller på en mindre bane med 9 huller eller den klassiske bane på 18 huller.

Selve prisen på greenfee kan variere en hel del. Spiller man på den mindre bane, vil det også ofte være i kortere tid, og her vil beløbet derfor også være lavere. Spiler man derimod på banen med 18 huller, hvor spillet oftest vil være længere, kommer man også til at betale en højere pris.

 

Prisen kommer også an på, hvor man vælger at spille. Som regel vil priserne være lidt dyrere i hovedstadsområdet, mens der ofte vil være penge at spare i Jylland eller omkring Aarhus. Det kan derfor godt betale sig at researche lidt frem og tilbage, hvis man gerne vil have et godt tilbud.

Noget for prisen

 

Det er ikke blot priserne, der er forskellige, når det kommer til greenfee. Der er også stor variation, når det kommer til, hvad man får med i prisen. Hvor du hos nogle har mulighed for at få udstyr som køller og bolde med i prisen, når du lejer bane, er der andre steder ekstraudgifter på leje af disse, eller hvor det kræver, du selv tager dine egne med.

 

Andre steder har du i visse tilfælde mulighed for at få gode rabatter. Dette kan eksempelvis være, hvis man kommer i en større gruppe af gangen, eller hvis man køber sig til flere spil, så man får en form for mængderabat. Hvornår på ugen man vælger at spille, kan også være en væsentlig faktor at have i mente. Ofte vil weekender være de mest populære tidspunkter at spille på, og har man i stedet mulighed ofr at booke en tid om formiddagen på en hverdag, kan der være store beløber at spare.