HomeguidesDet naturlige valg af olier har hjulpet mig

Det naturlige valg af olier har hjulpet mig

Arganolie til hud og hår

De sidste 15 år har jeg døjet meget med psoriasis og skæl i hovedbunden. På lægens opfordring har jeg taget utallige produkter i brug, dog uden det ønskede resultat. Det skulle dog ændre sig, da jeg en dag prøvede en vis økologisk og essentiel olie. Nemlig arganolie.

 

Min historie fra start til slut

 

Da jeg var 19 år, havde jeg har en mindre stressende periode på min daværende elevplads. Det bevirkedede, at jeg så de første fysiske tegn på stress, og det var her, jeg første gang fandt ud af hvad psoriasis var. Det viste sig for mig ved at jeg primært havde det i hovedbunden. Jeg fik anbefalet produkter som daivobet og tjære shampoo. Dette hjalp også, men problemet var, at det der hjælper hurtigt ofte, ikke altid er det sundeste valg. Jeg oplevede også, at det kom hurtigt tilbage og mange værre end det var før. Da jeg på daværende tidspunkt ikke rigtig troede på andre råd end lægens levede jeg med dette i ca. 8 år. Jeg fik også sygdommen flere steder på kroppen.

 

Det var først, da jeg en dag på arbejdet stiftede bekendtskab med en kollega, som også havde psoriasis og havde gode erfaringer med alternative olier og sund kost, at mit liv tog en drejning til det bedre.

 

Hun havde de sidste mange år brugt argan olie til hår, samt grønt ler og moroccanoil og det havde hun haft stor success med! Det havde hjulpet hende rigtig meget. Det var ikke gået helt væk, men havde lindret utrolig meget, hvilket jeg også kunne se ud fra hendes før og efter billeder. Da det er en autoimmun sygdom, går den desværre aldrig helt væk, men kan formindskes rigtig meget.

 

Det nye liv med olier huden og sund kost

I 2017 efter min kollega nær havde fået bugt med hudsygdommen efter at havde brugt arganolie til sine hudproblemer, bestemte jeg mig også for at prøve det. Og jeg må sige, at det har ændret mit liv til det bedre. Mange af de skrappe cremer jeg har brugt på lægens anbefaling har desværre gjort min hud tyndere. Det er dog noget helt andet nu, når jeg f.eks. bruger castorolie eller argan olie til huden. På mine albuer har det virkelig ændret sig, men også i hovedbunden. Hvor jeg før i tiden kløede helt vildt, og let kunne få blod på hænderne, klør det nu slet ikke mere. Jeg har selv haft god erfaring med at købe fra https://billig-arganolier.dk/ der har et riemlig stort udvalg af forskellige lindrende essentielle olier.

Arganolie til hud og hår

 

Hvor der før blev ved med at komme plamager på albuer, er det nu stoppet. Det er der stadig en lille smule, men slet ikke i samme omfang som før. Jeg har også ændret min kost, så jeg nu spiser mere basisk. Dette burde også have en indvirkning, men også arganolien tænker jeg må havde hjulpet virkelig meget. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om hvad det ellers skulle være. Jeg kan derfor kun på det kraftigste anbefale andre også at gå efter det naturlige valg, hvad enten det drejer som om at effektiv lindrende olie mod rynker til ansigtet eller en argan olie shampoo mod skæl. Jeg synes I skal prøve det, da det ikke har samme konsekvenser som mange traditionelle lægemidler har.