HomeBlogAlle har brug for en badmintonketcher

Alle har brug for en badmintonketcher

Hvis man spiller badminton og tager sin sport seriøst, så skal man selvfølgelig bruge en badmintonketcher. Men som ny eller knap så vidende kan det være svært at finde den helt rigtige ketcher til ens niveau og behov. Derfor er der her en del råd og vejledning til at finde den bedst mulige ketcher til dit spil. En badmintonketcher er uundværlig når man spiller badminton, og derfor skal man have den helt rigtige ketcher. Men ud over en god badmintonketcher, er det også en rigtig stor fordel at have en god taske der kan være med til at beskytte det bedste udstyr man har som spiller, for det er ikke til at spille, hvis man ikke har en ketcher.

Ny badmintonketcher?

Når man er på udkig efter en badmintonketcher re der mange særlige ting man skal kigge efter. Først og fremmest er ens niveau på banen og som spiller alt afgørende. Her indgår ens evne til at udføre teknisk svære og komplicerede slag mens samtidig også ens evne til at slå til bolden og få fart i denne. Alt afhængig af hvilket niveau man er på, så har fremstillere og sælgere af badmintonketchere udviklet alle mulige former for teknologier og kvaliteter til spillere og udøvere, for at hjælpe dem mest muligt. Og særligt for at spillerne kan få gavn af disse til at blive bedre på banen og præstere meget bedre. Derfor kan det være svært og uoverskueligt at skulle vælge en helt ny badmintonketcher, og særligt hvis man også er ny i sporten. Derfor har nogle virksomheder valgt at lave deres ketcher i forskellige kategorier alt afhængig af hvor ny man er i sporten men samtidig også hvor god man er. Derfor er det nemt at vælge en ketcher der nogenlunde passer til en.

Junior eller ny?

Hvis man nu tidligt har fået øje for badminton og den slags sport det nu er, hvor man har mulighed for at spille på et hold og double, men samtidig også mulighed for at være individuel, men ikke er særlig høj eller er meget ung. Så kan det være yderst besværligt at finde en badmintonketcher der passer til en, fordi man simpelthen ikke lige er under kategorierne. Man vil nok først tænke at man skal have en nybegynder ketcher, der hjælper en med at få kraft og fart i ens slag. Det kan også være et rigtig godt valg, men hvis man ikke er særlig høj er det utrolig problematisk. Det vil nemlig derfor være sådan at selvom man vælger en ketcher med de rigtige teknologier, får man ikke meget hjælp af den. En sådan ketcher vil simpelthen være alt for stor og lang til en, at man kan få det rigtige sving på ketcheren uden at svinge ketchen i gulvet. Derfor vil man komme til at have en let bøjet arm, hvilket gør man ikke får optimal sving og fart på ens bolde fordi man simpelthen ikke svinger igennem. Derfor har producenter af badmintonketchere valgt at lave en særlig ketcher der er kortere end en almindelig ketcher, netop for at hjælpe de mindre spillere til en optimalt sport, og så de stadigvæk kan blive super gode uden at ødelægge noget dyrt udstyr.

Hvad skal man vælge?

Når man ved om man skal have en almindelig ketcher eller en junior ketcher, så kan man begynde med at kigge på mærker og indsnævre sin søgning efter ketchere betydeligt. Der er særlig to meget kendt og dygtigere fremstillere af badmintonketcherer og meget andet godt udstyr til sporten. Det er de to giganter Yonex og Forza der klart er i toppen af markedet og sætter dagsorden for udviklingen, dette forklares også med at de aller aller bedste spillere på verdensplan vælger at spille med en badmintonketcher for en af disse to udbydere, fordi der er en ketcher der passer til alle spillere også ligegyldigt hvilken spillestil man har.