HomeandetBitcoins – Her er de mest interessante muligheder med crypto valuta

Bitcoins – Her er de mest interessante muligheder med crypto valuta

For det utrænede øje kan det være ret svært at regne ud præcist, hvad man kan anvende bitcoins og andre crypto valutaer til, så derfor vil denne artikel prøve at frembringe og forenkle enkelte muligheder.
Bitcoin er stadig klart den største af disse nye valutaer, men udvalget er kæmpe, og der kommer nye coins til hele tiden. Selve anvendelsesmulighederne er ikke så brede endnu, men enkelte steder kan man allerede betale med bitcoins. Anvendelsen er størst i Asien, men det har mulighed for at brede sig en hel del.
Først og fremmest så er bitcoins blockchain udviklet, således at man kan sende og opbevare værdier uden brug af tredje parter, som for det meste er banker. Dette vil sige, at bitcoins operer som en autonom valuta, som ikke afhænger af stat eller bank.
I næste afsnit kan du blandt andet læse om, hvordan diverse firmaer kan drage fordel af at anvende bitcoins.

 

Bitcoins kan gavne firmaer

Bitcoins, crypto og blockchain må være nogle af de mest søgte ord på Google over de sidste år, hvilket kan resultere i nogle fremragende SEO-resultater for firmaer. SEO betyder på dansk søgemaskineoptimering, og det er utroligt vigtigt for firmaer, som gerne vil rangere højt på Google, og derved opnå gode resultater fra deres online marketing.
Lad os sige at et ganske almindeligt firma, som har en hjemmeside, hvor de sælger plankeborde, begynder at tage imod bitcoins som betaling. Hvis dette sker, så ville det være en nyhed, og derved ville der blive skrevet artikler omkring dette firma. Dette giver blandt andet en masse gratis reklame, og det gavner firmaets rangering på Google, da der vil være mange artikler, som nævner eller linker til deres hjemmeside.
På den måde kan bitcoins hjælpe firmaer på mange måder, uden at det rigtig koster de store investeringer fra firmaet, som de ellers skulle betale for SEO optimering, reklame og PR.
I næste afsnit kan du læse mere om, hvor og hvordan du kan købe og sælge bitcoins.

 

Her kan du både købe og sælge bitcoins

 

Har du bitcoins liggende, som du gerne vil sælge til en fair pris? Eller er du interesseret i at hoppe med på bølgen og give dig selv muligheden for at lave en profitabel langvarig investering? Så kan du købe og sælge bitcoins lige her på https://bettercoins.dk/. Her kan du købe bitcoins med flere forskellige former for betaling, og du kan være sikker på at modtage produktet til en ærlig kurs. Udover dette, så sikrer du dig selv ved, at du handler med et troværdigt dansk firma, som altid er klar til at hjælpe, og som altid garanterer en hurtig levering.
Så hvis du gerne vil sidde på nogle bitcoins eller nogle dele af en bitcoin, så kan du med fordel investere nu og følge med i den rivende udvikling, som stadig er undervejs i crypto valutaer. Det er nemlig ikke for sent at begynde at investere. Mange sidder nok derhjemme og ærgrer sig over, at de ikke investere en lille smule penge i bitcoins i begyndelsen. Dog tjener det dig ikke så meget som en krone at sidde og tænke tilbage til den tid, men det er som sagt ikke for sent endnu. Over de næste par år vil personer højst sandsynligt blive ved med at spørge sig selv, om det nu er for sent – Så invester mens du kan, eller kan det være, at du ærgrer dig endnu mere om fem eller 10 år.