HomeBlogAutomatik tjener sig selv ind

Automatik tjener sig selv ind

Hverdags udfordring tager unødvendig tid og koster for mange både private og virksomheder ressourcer som ikke behøver at koste tid og penge, eller besvær. Eksempelvis automatik ved lysende. Her er det ikke tid man sparer men penge på strøm. Hvorfor ikke sætte automatik på så lyset overalt slukkes når man går ud af indgangsdøren på arbejdspladsen? Selvfølgelig med den lille tilføjelse at vitale dele ikke får afbrudt strømmen. Gør man dette vil man opleve strømforbruget bliver mindsket samtidig med at man gør en god gerning for miljøet.

Det er ikke kun på strømmen man kan få fordel af automatik

Der er mange former for automatik, som med fordel kan anvendes i erhvervsøjemål. De fleste af dem har med at gøre med bevægelsesautomatik. Som det er tilfældet med lyset der følger en om aftenen, så når man er et sted er der lyst og når man så bevæger sig flytter lyset med og slukkedes det sted man ikke er mere. Men det kan også være i forhold til portåbning/lukning. Det er enormt tidsbesparende hvis man eksempelvis kommer kørende med en palleløfter eller en gaffeltruck at porten går op af sig selv og man ikke skal stige ud for at gøre det.

Foruden at automatik sparer tid og penge så øger det ultimativt også medarbejdertilfredsheden selvom det lyder ulogisk men uanset hvilken virksomhedsform eller lokation om det er så er Randers eller Greve, så er der ikke noget mere demotiverende for ansatte end at omsonst arbejdsopgaver og bevægelser. Derfor vil man i takt med man forbedrer effektiviteten øge medarbejdertilfredsheden og dermed øge effektiviteten yderligere. Er du blevet nysgerrig for hvad automatik kan gøre for dig og din virksomhed så tjek dette link ud https://www.knud-jorgensen.dk/automatik/ og se om der er ikke er tid og penge og spare for din virksomhed.