Aage Bruun & Søn – reoler hvor prisen er i bund og kvalitet i top!

Aage Bruun & Søn Miljø

Aage Bruun & Søn Miljø

Aage Bruun & Søn er et gammel dansk firma, der har eksisteret i over 100 år. Der har bla. været butikker i Nørregade og på Jernbanepladsen i Kgs. Lyngby. Alle de fysiske butikker, er lavet om en brugervenlig webshop i 2011 – aabs.dk.  Her kan du finde gode, stærke, fleksible reoler til helt skarpe priser.

Materialet reolerne er lavet i, er en 12 mm 6 lags finér, reolerne er derfor meget stærke og formstabile. De kan altså bære stor vægt. Fronten på reolerne er afsluttet med en massiv liste, der gør, at de fremstår med en fin finish. Reolerne laves dels i Tjekkiet, men også i Danmark. Begge firmaer har firamet samarbejdet med i rigtig mange år. Der tilbydes et stort udvalg i både ubehandlede træsorter birk og fy,r samt hvidbejdset og hvidmalet birketræ. De vendbare reoler kan hænge eller stå på en sokkel. De kan sættes ovenpå hinanden, derved fremstår de som en hel reolvæg. Der kan tilkøbes skuffer og døre af forskellige slags. Hylderne kan flyttes, så man kan lave rummene i forskellige størrelser.  Kvadrat reolerne er tidsløse og kan fungere i ethvert hjem eller kontor. De er funktionelle og de kan sættes op på utallige måder. Reolerne måler 70x70x33 cm udvendigt, med denne størrelse kan de bruge til ringmapper og LPér etc.

Kvadrat reolen blev produceret første gang hos Aage Bruun for ca. 45 år siden. Modellen er stort set uændret fra den gang. Men er stadig lige moderne og fremstår med pæne linjer i et skandinavisk stilrent design, som er enkelt, men yderst funktionelt og har uendelige mange anvendelses og kombinations  muligheder.
Udover den store reol på 70×70 cm findes de også både i 1/2 størrelse 36,5 x 70 cm og i kvart størrelse 36,5×36,5 cm. De måler dog  alle 33 cm i dybden, hvilket betyder, at de kan sættes sammen og bygges op som én reol.

Alt maling er vandbaseret og webshoppen CO2 neutralt.

Aage Bruun & Søn/aabs.dk har solgt reoler online igennem 6 år med stor succes. De tilbyder ikke kun en god kvalitet og en pris, der er i bund, men også god service og hurtig levering. Der leveres til hele landet.

Alle Aage Bruuns Originale reoler leveres samlet. Hvis du gerne vil slippe for opsætning og montage på fx væggen, kan de også tilbyde en fagmand hertil, som er meget dygtig og til fornuftig pris.

Bliv inspireret på webshoppen – her er en del forslag og inspirationsbilleder til, hvordan reolerne kan opsættes – besøg: aabs.dk

Aage Bruun & Søn – reoler hvor prisen er i bund og kvalitet i top!
Bedøm