Kunst på væggene inspirerer til kreativitet

Billeder til væggen

Billeder til væggen

Billeder til væggen

 

Mangler du flotte billeder til væggen? Det gør de fleste af os i dag, da dét at vælge billeder til væggen kan være en meget svær opgave. Det er især en svær opgave, såfremt der er mere end en, der skal være enig i beslutningen.

 

Først og fremmest skal man gøre op med sig selv, hvilken type billeder man ønsker at have hængende. De mest almindelige valg af billeder til væggen er malerier og plakater. Begge dele kan have sin berettigelse i det moderne hjem. Det handler mest af alt om ens personlige præference, idet det er en selv, der dagligt skal kigge på det.

For at gøre valget blot en smule lettere, kan man tage et kig på sin indretning. Kontraster er altid godt i indretningen, og billederne på væggen kan være med til at skabe disse. Eksempelvis er billeder til væggen en rigtig god måde at få nogle farver ind i hjemmet på. Farver er nemlig ofte en mangelvare i de danske hjem.

Hvis væggene mangler farver

Hvis væggene mangler farver kan et stort abstrakt og farverigt maleri ofte være løsningen. Har man samtidig en bolig, hvor der i det/de centrale rum er nogle meget store og fyldige vægge, kan man med fordel vælge et stort maleri – som i omkring 2 x 1 m. Dette giver først og fremmest en god fylde, og samtidig et unikt look til hjemmet. Store malerier kan ofte være en dyr fornøjelse. De fleste steder kan et stort maleri koste en halv bondegård. Dette er dog ikke tilfældet hos blandt andet galleri Mynewart.dk, der har specialiseret sig indenfor billig kunst til hjemmet.

Hvis du ligesom mange andre går og mangler flotte billeder til væggen, kan du derfor med fordel slå et smut forbi Mynewart.dk og se det store udvalg af både malerier og plakater til hjemmet.

For at vende tilbage til valget omkring billeder til væggen, så er der naturligvis også plakater. I modsætning til et maleri, der er håndmalet, er en plakat et print – ganske ofte af et grafisk produceret produkt. Dette kan eksempelvis være et flot foto, der er blevet redigeret, et eller flere citater, der er sat op på en kreativ måde, eller en grafisk manipulation af et dyr eller en genstand. Denne type grafiske plakater er generelt meget minimalistiske i deres udformning, og egner sig derfor med fordel til et hjem, hvor man ønsker at bevare det minimalistiske look.

Grafiske plakater bliver især flotte hvis man sætter dem ind i et pæn og stilren ramme. Herefter kan man med fordel hænge flere i forlængelse af hinanden for at skabe en flot billedvæg.

Uanset hvad man vælger, malerier eller plakater, så er det essentielt at vælge billeder til væggen. hvis man ønsker at have en fuldendt og flot indretning af sit hjem.

Malerier og plakater kan købes mange forskellige steder, et af de mest populære er hos det store online galleri Mynewart.dk – hvor man både har mulighed for at købe dem online samt besøge det fysiske galleri, der er beliggende i Sønderborg.

Kunst på væggene inspirerer til kreativitet
Bedøm