Flere og flere danskere er begyndt at tage forbrugslån på nettet

kviklån-på-nettetDet er ikke til at komme udenom at det er blevet rigtig populært blandt os danskere, at tage forbrugslån og kviklån på nettet. Rigtig mange har før haft den opfattelse af kviklån på nettet, at det er en lånetype der har været forbundet med mange ekstra omkostninger.
I den brede befolkning har det nok haft et dårligere ry, men det har ændret sig meget i løbet af de sidste 5-10 år herhjemme i Danmark. I dag er det nemlig blot en skrøne, at forbrugslån og kviklån på nettet er meget dyrere end at gå i banken og tage et forbrugslån.

Der er mange fordele ved at tage et forbrugslån på nettet i stedet for at gå i banken.
Først og fremmest er det meget hurtigere at ansøge om og få svar på sin låneansøgning, hvis du vil tage et kviklån på nettet. Hvis du bruger banken til at tage et forbrugslån, så kan det ofte tage mange uger før du overhovedet får svar på din låneansøgning.
Hvis du så bliver godkendt til lånet, så skal pengene dernæst også udbetales. Og hos banken kan det ligeledes også her godt tage en del tid, før du pengene rent faktisk står på din konto. Det er noget andet når du tager kviklån online. Her får du nemlig pengene udbetalt allerede 1 dag efter du er blevet godkendt i de fleste tilfælde.

Lovændring omkring forbrugslån på nettet

Grunden til at forbrugslån og kviklån på nettet er blevet så konkurrencedygtig og mere gennemskueligt, er pga. en lovændring der har været indenfor netop forbrugslån på nettet. For samtlige låneudbydere er det nemlig blevet et lovkrav nu, at oplyse om både de samlede låneomkostninger såvel som ÅOP der er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Det er blevet vedtaget i kreditaftaleloven for omkring 10 år siden her i Danmark. Det må ikke bare skrives med småt længere som man før gjorde, men det skal være overskueligt for forbrugeren at vide både ÅOP såvel som de samlede låneomkostninger. Hvis ikke du ved hvad disse to ting betyder, så kan du læse mere om dem lige herunder.

  • De samlede låneomkostninger
    De samlede låneomkostninger bliver beregnet for hele perioden. Så dvs. det er altså ikke kun renten år for år, men over hele tilbagebetalingsperioden. Derfor er de samlede låneomkostninger det absolut vigtigste at kigge på når du skal optage lån. Du kommer ikke til at betale mere end de samlede låneomkostninger. Medmindre du ikke overholder dine afdrag og så kan det forekomme at der kommer ekstra rykkergebyr o. lign oveni. Derfor bør du kigge efter de samlede låneomkostninger for, at få det absolut bedste overblik over omkostningerne til dit lån.
  • ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent
    ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er nok det vigtigste parameter at kigge efter når du skal optage et lån på nettet. ÅOP er som sagt lovbestemt for låneudbyderen at oplyse forbrugeren om i kreditaftaleloven.

Sammenligningstjenester indenfor lån

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester på nettet indenfor lån.
Hvis du vil have det optimale overblik over forbrugslån online, så vil vi da anbefale dig til netop at benytte dig af de gratis sammenligningstjenester. På den måde er du nemlig sikker på både, at finde det billigste forbrugslån såvel som det forbrugslån der har de bedste lånevilkår.

Du kan eksempelvis prøve at kigge på enten Pengelån.nu, Fair-laan.dk eller Prestamo.dk som alle er gratis sammenligningstjenester indenfor forbrugslån på nettet.

Flere og flere danskere er begyndt at tage forbrugslån på nettet
5 (100%) 1 vote